Bouncers Basketball – Vrijwilligers

Net als bij elke andere sportvereniging kan Bouncers Basketball alleen bestaan door de inzet van vele vrijwilligers: zij geven onze club bestaansrecht! Maar net als bij veel andere sportverenigingen zien we het aantal vrijwilligers teruglopen, waardoor onze activiteiten onder druk komen te staan. Dit vraagt om een gerichte aanpak vanuit het bestuur om vrijwilligers te vinden én te behouden, om zo de toekomst van onze mooie club zeker te stellen. Op dit moment zijn we dan ook ons vrijwilligersbeleid aan het herzien, welke we tijdens de eerste ALV van 2020/2021 willen voorleggen aan onze leden.

Nieuwe vrijwilligers

Gelukkig hoef je niet te wachten tot de ALV om je als vrijwilliger aan te melden, want we kunnen je hulp goed gebruiken! Maar hoe werkt het dan als je je aanmeld als vrijwilliger?

  • Je neemt contact op met het bestuur;
  • We plannen een gesprek om te bespreken waar je voorkeuren liggen en hoe je de vereniging zou willen helpen;
  • We gaan op zoek naar een leuke plek of taak voor je;
  • Voor sommige taken is het noodzakelijk om een VOG aan te vragen, uiteraard hoef je de kosten hiervoor niet zelf te dragen;
  • Is alles geregeld? Aan de slag! We zorgen dat je een vast aanspreekpunt hebt om je op weg te helpen.

Vacatures

Binnen onze basketbalvereniging zijn we altijd op zoek naar trainers en scheidsrechters. Maar er is uiteraard veel meer te doen binnen onze club! Neem eens een kijkje op onze Vacaturepagina. Staat er niets voor je bij, maar wil je wel een bijdrage leveren aan de club? Super! Neem vooral contact op, samen komen we er zeker uit!