Planning Corona supervisors

Hieronder kunt u een overzicht vinden van de planning Corona supervisors. Met de aanhoudende maatregelen om verspreiding van het Corona-virus onder controle te houden doen we een beroep op onze leden. Blijf met elkaar scherp op zaken als hygiene en onderlinge afstand! Houd je aan de voorgeschreven regels en spreek anderen erop aan als dat niet gebeurt. De supervisors zijn aanwezig om mensen te helpen zich aan de regels te houden, maar we zijn met zijn allen verantwoordelijk voor een veilig sportklimaat.

Planning supervisors trainingen

Voor trainingen van de senioren teams zijn de teams zelf verantwoordelijk voor het aanstellen van een supervisor. Voor de jeugdteams geven we de naam van een jeugdlid op. Het is daarbij de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers van het betreffende lid is om aanwezig te zijn als supervisor (of vervanging te regelen).

Planning supervisors wedstrijden

Op wedstrijddagen krijgen we bezoekers vanuit alle hoeken van het land over de vloer. Hierbij is het belangrijk dat mensen goed hun handen wassen en op de juiste plekken op de tribune plaatsnemen. Om dit in goed banen te leiden hebben we per tijdstip een ouder/verzorger van een spelend lid ingedeeld als supervisor. Als u niet bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn vragen wij u voor vervanging te zorgen, zodat er ten aller tijden een supervisor aanwezig is.

Update 24 oktober: Wedstrijden zijn voorlopig opgeschort.

Trainingen

Het rooster voor supervisors bij trainingen is hier te vinden

NB: Dit overzicht bevat meerdere tabs, met op elke tab 1 week weergegeven

Wedstrijden

Het rooster voor supervisors bij wedstrijden is hier te vinden

Supervisors trainingen en wedstrijden week 50

Hieronder vindt u de indeling voor week 50.

Hieronder vindt u alvast het rooster voor week 51.

Herinnering

Er zal in de week voorafgaand aan de supervisor-dienst een mail verstuurd worden naar de supervisors van de volgende week, met een herinnering voor het programma. Deze mail zullen we ook met de trainers delen, zodat die ook weten wie hun aanspreekpunt zal zijn.

Vragen?

Voor vragen over de planning kunt u contact opnemen met voorzitter@bouncersbasketball.nl.