Over Bouncers Basketball

Our club, our game!

Wij zijn Bouncers! Wij zijn gek op het spelletje dat basketball heet. Basketball is snel, dynamisch en vooral ontzettend leuk om te doen. Het spel behoort niet voor niets tot de top 10 van populairste teamsporten ter wereld. 

Bij Bouncers kun je prestatiegericht-, recreatief- en rolstoelbasketballen. Voor iedere stuiteraar is er dus plek bij Bouncers!

Wil je meer weten? Kom een keertje meetrainen. Klik op onderstaande button!

Proeftraining aanvragen

Bouncers!

Bouncers Basketball is de basketbalvereniging voor Gouda, Waddinxveen en omstreken. De basketbalvereniging is opgericht op 23 mei 2014. Bouncers is voortgekomen uit een fusie tussen BV Springers uit Gouda en Waddinxveen Flyers.

Bouncers is een dynamische club met meer dan 300 leden. We spelen en trainen zowel in Gouda als in Waddinxveen.

Bouncers is er voor iedere basketballer: voor jong en oud, voor recreatieve en prestatiegerichte spelers, voor heren en dames, voor jongens en meisjes. Bouncers heeft ook een rolstoelbasketbalteam, dus ook de mindervalide sporter is van harte welkom bij Bouncers!

Basketballvereniging Bouncers is ambitieus. We proberen met onze prestatieteams op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Daarnaast heeft Bouncers uiteraard ook plek voor de recreatieve basketballer. We hebben zelfs recreatieteams die alleen door de weeks trainen. Wel zo leuk en gezellig. Bij Bouncers kan het!

Onze leden komen niet alleen uit Waddinxveen en Gouda, maar uit het hele Groene Hart. Je zult je snel thuisvoelen bij Bouncers.

Naast de reguliere trainingen en wedstrijden organiseren we veel extra activiteiten voor onze leden: regelmatig vinden er fundamentalstrainingen plaats om je skills te verbeteren. Ook hebben we regelmatig clinics, is er ieder jaar een gezellig jaarfeest en is er voor de jeugd een gezellig basketbalkamp.

Bouncers Basketball: DE basketbalvereniging voor Gouda, Waddinxveen en…ver daarbuiten!

Bouncers Basketball - Over Bouncers