Grote Clubactie

De grote club actie begint weer op 18 september. Vorig jaar hebben we 1147 loten verkocht, dit jaar streven we naar de 1250!

Met de opbrengsten van vorig jaar hebben we nieuwe ballen met Bouncers Logo voor de jeugdteams aangeschaft, deze worden op korte termijn uitgedeeld, samen met de boekjes voor dit jaar.

Ook dit jaar zal de organisatie weer in de handen liggen van Jolanda (zal de boekjes uitdelen en communicatie met de teams onderhouden), Lilian (diverse ondersteuning) en Heike (coördinatie en communicatie).
Lens sponsort ook dit jaar weer de Grote Clubactie. Er zijn prachtige prijzen voor de topverkopers én het bestverkopende jeugdteam. Bij de vorige actie won het bestverkopende team een uitje naar Jumpsquare.

Jolanda zal op korte termijn bij de teams langsgaan om jullie de boekjes uit te delen en jullie alle info te geven over de start van de Grote Club Actie.

Net als vorig jaar krijgt elk lid weer een eigen persoonlijke verkooppagina, supermakkelijk!

Via https://www.clubactie.nl/lotenmeter/ kom je van alles te weten over je persoonlijke verkooppagina. Op die persoonlijke verkooppagina kun je heel eenvoudig online loten verkopen. Je stuurt gewoon een link via WhatsApp of via de e-mail. Gemakkelijker kan niet. Uiteraard kun je ook loten verkopen via het papieren verkoopboekje, maar je kunt zelfs een persoonlijke QR code laten scannen waarbij mensen direct op jouw persoonlijke verkooppagina komen om loten te kopen.

Zin in? Wij wel!

 winacties voor topverkopers!

Voor topverkopers zijn er kansen op fraaie prijzen en diverse acties!

Als je 20 loten of meer hebt verkocht, maak je dit jaar kans op 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Ook krijg je toegang tot leuke kortingen op dagjes uit, gratis entreekaartjes en aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

De Grote Clubactie organiseert ook dit jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst 306 prijzen met als hoofdprijs: een Nintendo Switch met favoriete spel naar keuze!

Een hele grote klapper kun je maken door de verkoop van superloten. Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij) en aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.

JOUW MENING TELT!

Wij willen graag weten wat jij vind hoe we het beste de opbrengst van de grote clubactie kunnen besteden. Daarom vind je hieronder een formulier waarop je jouw keuze kunt invoeren.

Jouw mening telt!