Grote Club Actie 2020

Start Grote Club Actie 2020

De Grote Club Actie van 2020 is gestart! Sinds 19 september zijn we weer helemaal los om met elkaar zoveel mogelijk loten te verkopen.

De Grote Club Actie is erg belangrijk voor ons als Bouncers. Van elk verkocht lot gaat er 80% direct naar onze vereniging, dat is € 2,40 per lot! Het is tevens een mooie gelegenheid om onze mooie vereniging wat meer bekendheid te geven in de regio en nog meer mensen enthousiast te krijgen voor basketball!

Hoeveel loten hebben we verkocht?

Hieronder kun je zien hoeveel loten er reeds zijn verkocht en hoe dicht we tegen ons doel aan zitten en op dit moment staat de teller al op 1147 loten! Hierin zitten alle door leden verkochte loten. Dat betekent dat we ons doel ruimschoots gehaald hebben, dat betekent nieuwe trainingsballen voor onze jeugdteams!  Supergoed gedaan allemaal!

Doelstelling: 830 loten
Verkocht: 1147 loten

Spaardoel van bouncers: nieuwe trainingsballen

Dit jaar hebben we een mooi doel om met elkaar voor te gaan: nieuwe trainingsballen! De huidige ballen zijn ondertussen aan vervanging toe, en hoe gaaf zou het zijn als we met onze eigen Bouncers Trainingsballen kunnen trainen!

Deze ballen zijn echter niet goedkoop. We hebben ons streefdoel dan ook op € 2000,- gezet, zodat we elk jeugdteam van 2 trainingsballen kunnen voorzien. Dat betekent dat we minimaal 830 loten moeten verkopen met elkaar. Dat is een flink aantal, maar met elkaar moet dat zeker lukken!

Verkoopmethoden

Dit jaar zijn er voor de Grote Club Actie meerdere verkoopmethoden mogelijk. Hieronder zullen we de verschillende verkoopmethoden die binnen Bouncers gehanteerd worden, kort toelichten.

Online

Natuurlijk gaan we online loten verkopen! Het is snel, makkelijk en effectief! Je ontvangt van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deze link krijg je vlak voor de start van de Grote Club Actie. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Dus heb je familie ver weg, Fortnite vrienden aan de andere kant van de wereld? Of heb je geen zin om naar de buren te lopen? Geen punt, want online loten verkopen is nog nooit zo simpel geweest!

Verkoopboekjes

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

Superloten

Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,- waarvan € 120,- voor Bouncers is!

Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening), de clubcoördinator hoeft nu niets te registreren. Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen of contant (de Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar het adres van de koper). Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,-!

Voor wie zijn superloten?

Superloten zijn heel erg geschikt voor bijvoorbeeld winkels en bedrijven. Ken je iemand die een eigen winkel of bedrijf heeft? Op deze manier kan men de vereniging op een hele laagdrempelige manier, éénmalig sponsoren. De 50 loten kunnen ook gemakkelijk aan bijvoorbeeld klanten worden uitgedeeld in de winkel, zo laat de ondernemer ook nog eens zien Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO), doet het altijd goed. En ben jij die held die dat superlot verkoopt? BAM! 50 loten erbij!

Challenge – Maak kans op een toffe surprise!

We vinden het fantastisch dat jullie ook dit jaar weer je best gaan doen om zoveel mogelijk loten van de Grote Club Actie te gaan verkopen voor Bouncers.

Hoe meer loten, hoe beter!

Daarom dagen we jullie uit om zoveel mogelijk loten te verkopen. We zullen dit jaar toffe prijzen hebben voor niet alleen de top 3 verkopers, maar ook voor het team wat gezamenlijk de meeste loten verkoopt! Lotenverkopers van de teams t/m U18 komen hiervoor in aanmerking. Wat dat gaat zijn, houden we nog even een verassing, maar reken er maar op dat het gaaf wordt! Motiveer elkaar dus zoveel mogelijk om loten te verkopen, want daar help je niet alleen de club mee, maar je maakt als team ook nog eens kans op een supertoffe surprise!

2 loten reeds meegenomen in contributie

Voor de U20, Senioren en Recreanten hebben we, zoals afgesproken in de ALV, 2 loten opgenomen in de contributie. Zij hebben dus allemaal recht op 2 loten. Als bestuur zullen we een gelijk aantal loten aanschaffen, zodat we precies evenveel loten in huis hebben, als dat er in de contributie is meegenomen.

Trekking

Iedereen heeft dan ook 2x kans om te winnen! Als bestuur houden wij in de gaten of er lotnummers zijn, waar prijzen op zijn gevallen. Tijdens de bekendmaking van de topverkopers, en het best verkopende team, zullen we ook de winnaars trekken van deze loten. Voor elk lid dat recht heeft op 2 loten, gaan er 2 naamkaartjes in een grote bak of ton, en daaruit zullen de namen bij de winnende lotnummers worden getrokken. Zo heeft iedereen evenveel kans.

Persoonlijke actiepagina

Overigens krijgt wel iedereen, dus ook de U20, Senioren én Recreanten, een persoonlijke actiepagina waarmee loten kunnen worden verkocht. Alle beetjes helpen, dus laat je vooral niet tegenhouden!

De Grote Club Actie Commissie

De Grote Club Actie Commissie bestaat dit jaar uit:

  • Lilian Haeren: Lilian zorgt ervoor dat alles op de achtergrond soepeltjes verloopt, staat alles goed op de website van de Grote Club Actie, heeft iedereen een eigen QR-code, moeten er nog op papier verkochte loten worden ingevoerd, ect. De website van de Grote Club Actie heeft voor Lilian geen geheimen!
  • Jolanda Zwijnenburg: Jolanda is onze steun en toeverlaat dit jaar voor de distributie. Zij zorgt dat iedereen tijdig de verkoopboekjes krijgt, de juiste uitleg, en dat de boekjes ook weer worden opgehaald. Zij zal ook het eerste aanspreekpunt zijn voor de teams en de teamcoaches en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.
  • Heike Brandes: Heike zorgt voor de communicatie, zodat iedereen op de hoogte is van wat er gaat gebeuren, en dat we regelmatig een statusupdate geven (komen we al in de buurt van die €2000,-?). Das mooi, want hoe meer mensen ervan weten, hoe groter de kans op een fantastische lotenverkoop!

Heb je vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om één van ons aan te spreken!

Extra spaardoel

Gezien het feit dat er zo ontzettend veel mogelijk is in de online verkoop (zie verderop in deze pagina) zou het best wel eens mogelijk kunnen zijn, dat we meer loten verkopen dan ons gestelde doel van 830! Waar zouden we dan volgens jullie nog meer voor kunnen sparen met elkaar? Heb je een goed idee, laat het ons vooral weten via deze survey. Je kunt zoveel ideeën insturen als je maar wilt!

Ready, Set, Go!

Nog even en het is weer tijd om in de startblokken te staan, een goede voorbereiding is het halve werk? Wat kun je nu al doen om straks lekker van start te kunnen gaan? Hieronder vind je wat tips:

  • Bekijk de instructiepagina vast over online verkopen! Zo weet je van tevoren al precies hoe het straks werkt, en kun je direct van start.
  • Check ook alvast de instructiepagina voor verkopen met het instructieboekje! Want wist je dat kopers ook via het verkoopboekje met zijn of haar telefoon loten kan kopen?
  • Benader vast familie, vrienden en kennissen en laat ze weten dat je binnenkort meedoet aan de Grote Club Actie, dan hoef je straks alleen nog maar via WhatsApp de link naar je persoonlijke verkooppagina te sturen en klaar ben je!
  • Vergeet niet na te denken over eventuele extra spaardoelen, en deel je ideeën met ons.
  • Benader de buurtsuper, of de buurman een paar huizen verderop met de vraag of ze interesse zouden hebben in een superlot. Check nog even deze instructiepagina voor meer informatie

Volgens ons ben je er nu helemaal klaar voor, zet hem op! We gaan er een fantastische Grote Club Actie van maken met elkaar!