Corona protocollen

Het nieuwe seizoen is gestart, terwijl over het land verspreid nog verschillende maatregelen ter bestrijding van Corona actief zijn. Om duidelijkheid te verschaffen over de impact die dit heeft op onze trainingen en wedstrijden hebben we een aantal documenten opgesteld die voor spelers, ouders en trainers/coaches duidelijkheid moeten scheppen over wat ze kunnen verwachten.

Deze documenten kun je hieronder vinden. Deze regels zijn in lijn met geldende adviezen vanuit NOC*NSF en de Basketballbond en zoveel mogelijk aangepast op onze omstandigheden als vereniging. Het uitgangspunt van de documenten is dat het seizoen ‘gewoon’ verloopt: alle afwijkingen van een doorsnee seizoen (afwijkingen gerelateerd aan Corona) nemen we in deze documenten op.

Deze documenten zullen we regelmatig reviewen. Mocht blijken dat er zaken anders moeten gebeuren met betrekking tot Corona-regelgeving, dan zullen we dat hierin updaten. Zo kun je hier komende week bijvoorbeeld ook een stuk tegemoet zien over het protocol bij uitwedstrijden. Op deze manier kun je hier altijd de laatste stand van zaken vinden.

 

Mondkapjes

Voor heel Nederland geldt vanaf nu een dringend advies om in de publieke ruimte een mond/neus kapje te dragen.
Per direct hanteren wij het dringend advies tot het dragen van een mond/neus kapje in de openbare ruimte (bij binnenkomst tot aan de kleedkamer of in de wachtruimte/tribune).

 

Competitie opgeschort

Tot nader order zijn alle competities op last van de overheid opgeschort. Dat betekent dat wedstrijden voor zowel de 3×3, beker als de reguliere competitie niet gespeeld worden. Zodra duidelijkheid is over een hervatting brengen we jullie op de hoogte.


Laatste update: 24 oktober

Spelers, ouders en verzorgers

Voor de instructies voor spelers, ouders en verzorgers klik hier.

Coaches en trainers

Voor de instructies voor coaches en trainers klink hier.

Corona supervisors

Voor de instructies voor de Corona supervisors klik hier.

Uitwedstrijden

Voor uitwedstrijden hebben we geldende richtlijnen samengevat in dit document.

Corona checkvragen

Een kopie van de Corona checkvragen opgesteld door het RIVM is hier te vinden.

Vragen?

We snappen dat deze situatie voor iedereen ongewoon is. Mocht u vragen of opmerkingen hebben die niet in de documenten terugkomen, dan kunt u contact opnemen met corona@bouncersbasketball.nl. We proberen u dan zo spoedig mogelijk te woord te staan.