Rolstoel basketbal

spelers

Piet Alles
Marcel Binken
Jop Binken
Heike Brandes
Fred van Ipenburg
Jan Nieswaag
Petra Hoogendoorn
Jeannetta Mooijekind
Sonny Hoekstra
Robert Hulsbergen
Dave Burger
Laura Odijk

Trainer: Fred van Tol

Coördinator: Jeannetta Mooijekind 

rolstoelbasketbal@bouncersbasketball.nl

Bouncers Basketball - Rolstoelbasketbalteam

BOUNCERS ROLSTOELBASKETBALTEAM

Sinds een paar jaar heeft Bouncers ook een rolstoelbasketbalteam. Rolstoelbasketbal is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige sport met een eigen karakter. Uiteraard is rolstoelbasketbal heel geschikt voor spelers die leven met een beperking, maar het is een misverstand dat de sport alleen voor de mindervalide basketballers is. Rolstoelbasketbal wordt ook door valide spelers gespeeld. Ons team heeft ook een aantal spelers die gewoon valide zijn, maar die rolstoelbasketbal gewoon een erg leuke sport vinden.

Het Bouncers Rolstoelbasketbalteam heeft 13 actieve spelers: van jong tot ouder en dames en heren. We trainen iedere dinsdagavond. We spelen nog geen competitie, maar het is de bedoeling dat we het komende seizoen 2020/2021 wedstrijden gaan spelen.

Rolstoelbasketbal is fun, maar ook geen sport die je ff doet. Bij de trainingen wordt menig zweetdruppeltje gelaten want het is echt aanpoten. Er wordt stevig getraind op conditie, spierkracht en vaardigheden.

Iedereen is welkom in ons team. Wel of geen beperking, jong of ouder, het maakt niet uit. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel.

Zin om eens mee te doen? Dat kan! Klik op onderstaande button ‘lid worden’ of stuureen mailtje naar rolstoelbasketbal@bouncersbasketball.nl