Rolstoelbasketbal

spelers

Piet Alles
Marcel Binken
Jop Binken
Nieske Spears – vd Lee
Fred van Ipenburg
Petra Hoogendoorn
Sonny Hoekstra
Evelien Koolhaas
Koen vd Meerschaut
Marije la Roij
Cynthia Beverloo

Trainer: Fred van Tol
Coördinator: Sonny Hoekstra

rolstoelbasketbal@bouncersbasketball.nl

Bouncers Rolstoelbasketballteam

BOUNCERS ROLSTOELBASKETBALTEAM

Bouncers Basketball heeft ook een actief rolstoelbasketbalteam.

Rolstoelbasketbal is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige sport met een eigen karakter. Uiteraard is rolstoelbasketbal heel geschikt voor spelers die leven met een beperking, maar het is een misverstand dat de sport alleen voor de basketballers met een beperking is. Rolstoelbasketbal wordt ook door valide spelers gespeeld. Ons team heeft ook een aantal spelers die gewoon valide zijn, maar die rolstoelbasketbal gewoon een erg leuke sport vinden.

Het Bouncers Rolstoelbasketbalteam heeft 11 actieve spelers: jong en ouder en dames en heren. We trainen iedere dinsdagavond. We spelen geen daadwerkelijke competitie, maar we spelen wel vriendschappelijke wedstrijden.

Rolstoelbasketbal is fun, maar ook geen sport die je ff doet. Bij de trainingen wordt menig zweetdruppeltje gelaten want het is echt aanpoten. Er wordt stevig getraind op conditie, vaardigheden en taktiek. Maar het plezier staat voorop!

Iedereen is welkom in ons team. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel.

Zin om eens mee te doen? Dat kan! Klik op onderstaande button ‘lid worden‘ of stuur een mailtje naar rolstoelbasketbal@bouncersbasketball.nl.