Bouncers-Basketball--homepage-0001

Bouncers Basketball Gouda – Waddinxveen

INSCHRIJVEN VOOR HET OLIEBOLLENTOERNOOI KAN NU!

 

Op zaterdag 6 Januari 2024 is er weer het beruchte, beroemde en o zo gezellige Oliebollentoernooi in de Duikelaar in Waddinxveen.

Bouncers Basketball is DE basketbalcub voor Gouda en Waddinxveen. Wij zijn een actieve en levendige vereniging met bijna 300 leden.

Bij Bouncers kun je prestatiegericht en recreatief basketballen. Voor iedere basketballer zijn er dus genoeg mogelijkheden. We hebben zelfs een zeer actief rolstoelbasketbalteam. Ook als speler met een beperking ben je bij Bouncers meer dan welkom.

Wij trainen en spelen onze wedstrijden in Gouda (Sporthal De Mammoet) en Waddinxveen (Sporthal De Duikelaar). Sporthal De Aakwerf in Gouda wordt door ons ook gebruikt als trainingshal.

Wil je een keertje vrijblijvend meetrainen om te kijken of basketbal jouw sport is? Dat kan uiteraard. Meld je op deze pagina aan en we nemen snel contact met je op. Heb je vragen of wil je meer weten? Bezoek dan onze faqpagina.

Bouncers is uiteraard ook op zoek naar vrijwilligers. Iedere helpende hand is meer dan welkom. Kijk eens rond op onze vacaturepagina.

Bouncers Basketball Sponsoren

Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen
Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen
Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen
Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen Sponsor
Bouncers basketball - Look Tours
Bouncers basketball - Lens Opticien
Bouncers basketball - NBC Emge
Bouncers basketball - E Benefits