Bouncers-Basketball--homepage-0001

Bouncers Basketball Gouda – Waddinxveen

Bouncers Basketball is DE basketbalcub voor Gouda en Waddinxveen. Wij zijn een actieve en levendige vereniging met bijna 300 leden.

Bij Bouncers kun je prestatiegericht en recreatief basketballen. Voor iedere basketballer zijn er dus genoeg mogelijkheden. We hebben zelfs een zeer actief rolstoelbasketbalteam. Ook als speler met een beperking ben je bij Bouncers meer dan welkom.

Wij trainen en spelen onze wedstrijden in Gouda (Sporthal De Mammoet) en Waddinxveen (Sporthal De Duikelaar). Sporthal De Aakwerf in Gouda wordt door ons ook gebruikt als trainingshal. 

Wil je een keertje vrijblijvend meetrainen om te kijken of basketbal jouw sport is? Dat kan uiteraard. Meld je op deze pagina aan en we nemen snel contact met je op. Heb je vragen of wil je meer weten? Bezoek dan onze faqpagina.

Bouncers is uiteraard ook op zoek naar vrijwilligers. Iedere helpende hand is meer dan welkom. Kijk eens rond op onze vacaturepagina.

11 JUNI: HET BOUNCERS OLIEBOLLENTOERNOOI

Let’s get ready to rumble!

Op Zaterdag 11 Juni in de middag is er, na hele lange tijd, dan toch het beruchte, beroemde, maar o zo gezellige Bouncers Oliebollentoernooi in Sporthal De Duikelaar in Waddinxveen.

Het Oliebollentoernooi is voor alle leden van Bouncers: jong, oud, dames, heren, jongens, meisjes, ervaren en niet ervaren spelers, en ja ook ons rolstoelbasketbalteam doet mee. Iedereen speelt met elkaar en door elkaar. Het gaat om de gezelligheid en de fun.

Ons rolstoelteam gaat het toernooi organiseren en die zijn al in full swing.

ALLE INFO EN INSCHRIJVEN

Sponsor Bouncers GRATIS via Sponsorkliks

Bestel je wel eens wat online bij Bol of Coolblue? Uiteraard! Dan kun je via Sponsorkliks voor je eigen club heel veel betekenen. Als je namelijk via Sponsorkliks bestelt krijgt Bouncers daarvoor een mooie commissie. Jij bestelt iets bij de aangesloten websites en je helpt Bouncers daarmee ook. Hoe mooi is dat?

En dat kost je NIETS! Er zijn geen addertjes onder het gras. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen of boekingen doet betaal je net zoveel als dat je dat rechtstreeks doet.  

Bij alle grote webwinkels en boekingssites kun je via Sponsorkliks aankopen doen: bol, coolblue, wehkamp, bookings, mediamarkt, thuisbezorgd, klm en nog veel meer. Bestel dus voortaan via Sponsorkliks en sponsor meteen Bouncers! Klik op de banner!

Bouncers Basketball Sponsoren

Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen
Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen
Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen
Bouncers Basketball Gouda Waddinxveen Sponsor
Bouncers basketball - Look Tours
Bouncers basketball - Lens Opticien
Bouncers basketball - NBC Emge
Bouncers basketball - E Benefits